flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Богдан ЛЬВОВ: "Якість судових рішень має стати підставою для відновлення та підвищення довіри суспільства до судової влади"

21 липня 2017, 18:28

Голова Вищого господарського суду Богдан ЛЬВОВ зустрівся із суддями Рівненського апеляційного  господарського суду.

 

     Зустріч відбулася у форматі «питання-відповіді», під час якої судді мали змогу ставити питання та отримати на них відповідь, так би мовити «з перших вуст».

 

     Суддів цікавили питання щодо процесу проведення судової реформи, формування Верховного Суду, процедур кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційної інстанції та виходу суддів у відставку, питання пенсійної реформи, що  стосується суддів.

 

     Жваву дискусію викликало питання новел, що передбачаються у новому Господарському процесуальному Кодексі, зокрема процес та межі функціонування електронного суду, його можливості. Богдан Юрійович поділився досвідом спілкування із суддями США, які вже застосовують таку форму судочинства.

На завершення зустрічі Богдан ЛЬВОВ подякував суддівському корпусу та усьому колективу РАГС, відзначив високу якість показників роботи Рівненського апеляційного господарського округу, відсутність зауважень до роботи,  висловив побажання діяти на спільний результат, який залежить від результату роботи кожного окремо взятого судді, кожного місцевого суду та судової системи загалом. Наголосив, що якість судових рішень має стати підставою для відновлення та підвищення довіри суспільства до судової влади.

     Голова Рівненського апеляційного господарського суду Олег МЕЛЬНИК від імені колективу подякував поважному гостю за можливість такої зустрічі, висловив сподівання на проведення їх у подальшому та побажав усім присутнім гарних досягнень у процесі відправлення правосуддя.

Прес-служба суду