flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День юриста. Кращий працівник Рівненського апеляційного господарського суду

06 жовтня 2017, 14:29

Сьогодні у Рівненському апеляційному господарському суді відбулися урочисті збори з нагоди професійного свята – ДНЯ ЮРИСТА, яке традиційно святкується в Україні 8 жовтня.

Голова суду Олег МЕЛЬНИК привітав колектив, відзначив важливу роль юристів у формуванні молодої європейської держави, її правової культури загалом, а також високий фаховий рівень працівників суду зокрема.

Олег Володимирович подякував усім колегам за сумлінне виконання обов’язків та побажав міцного здоров’я, злагоди та миру у їхніх родинах.

З нагоди Дня юриста за бездоганну працю, високі  досягнення в професійній діяльності, зразкове виконання службових обов’язків кращі працівники суду були нагороджені:

Ольга БЕРУН (секретар судового засідання) – подякою Рівненського апеляційного господарського суду

Ілля НОВОСЕЛЕЦЬКИЙ (секретар судового засідання) – грамотою Рівненського апеляційного господарського суду

Костянтин МАСЛОВ (помічник судді) – грамотою Вищого господарського суду України

Ольга МАШЛАЙ (помічник судді) – подякою Голови Вищого господарського. суду  

Ганна КАЧУР (помічник судді) та  Анатолій ПЕРШКО (секретар судового засідання)  – подякою ДСА України

Тетяна ВЕРЕТЯННІКОВА, (помічник судді), Руслан КУШНІРУК  (секретар судового засідання) , Ілона ЛЕЛЕХ (головний спеціаліст відділу узагальнення судової практики, статистики та інформатизації), Марина МУЛЯВКА (начальник відділу канцелярії та документального забезпечення) – подякою Ради суддів України.

 

 

КРАЩИЙ ПРАЦІВНИК АПАРАТУ СУДУ

Приємним очікуванням на урочистостях стало нагородження переможців голосування «КРАЩИЙ ПРАЦВНИК АПАРАТУ СУДУ».  Визначення кращих працівників апарату  Рівненського апеляційного господарського суду було запроваджено минулого року. Шляхом таємного голосування усі працівники  апарату мають можливість обрати кращого, на їхню думку працівника у кількох номінаціях.

Так, переможцями «народного» голосування стали:

у номінації «Кращий помічник судді – 2017» – Роман НОВАК

 у номінації «Кращий секретар судового засідання – 2017» – Людмила КЛІМУК

у номінації «Кращий працівник апарату суду – 2017»

Неля ЯМБОРКО та Тетяна ЩИРУК – старші інспектори відділу канцелярії та документального забезпечення.

 

За традицією нагороди вручала Наталія ТУРОВИЧ, керівник апарату та державної служби суду.  

Наталя Сергіївна щиро привітала переможців, зазначила, що це є справжня «народна» нагорода та визнання не лише за професіоналізм у роботі, а й відзнака їх особистих людських якостей. Побажала їм добра, майбутніх професійних здобутків та кар’єрного зросту, а  їхнім домівкам – тепла і затишку.

 

Керівництво та весь колектив Рівненського апеляційного господарського суду переконані, що подібні заходи завжди підтримують працівників, надихають їх на подальшу якісну і плідну роботу, дають впевненість у правоті обраної професії та свідчать про зворотну віддачу своєї праці.

Зі святом, шановні колеги, юристи !

 

Прес-служба суду