flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Комунікація суду із ЗМІ та громадськістю як запорука відкритості

26 жовтня 2017, 15:33

24–25 жовтня 2017 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для працівників апаратів судів на тему: “Зв’язки з громадськістю в судах”.  

Участь у заході взяла заступник керівника апарату суду Любов ЛИМАНСЬКА.

 

З вітальними словами семінар відкрила директор Львівського регіонального відділення Оксана ПОЛЬНА , яка представила викладачів  – суддю, голову Миколаївського районного суду Львівської області Володимира ПАВЛІВА, прес-секретаря господарського суду Львівської області Наталію ШАЙДУ, фахівця-експерта з комунікацій у системі правосуддя Ольгу ДАВИД та психотерапевта Ольгу УРАЛОВУ.

 

 

У ході семінару працівники апаратів судів розглянули міжнародно-правові стандарти відкритості правосуддя, основи етики спілкування з відвідувачами, мали змогу обговорити питання щодо організації медіа-супроводу діяльності суду, написання прес-релізу та прес-анонсу.

Слухачі виконували практичні завдання, результати яких презентували для своїх колег,  та обговорювали правила поведінки працівника суду в кризових професійних ситуаціях.

На завершення семінару слухачі отримали Сертифікати Національної школи суддів України та зробили фото на згадку.

Прес-служба суду