flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Психологічний клімат у колективі – запорука продуктивної та успішної роботи

27 жовтня 2017, 16:36

Начальник відділу управління персоналом Світлана ПАШКЕВИЧ та головний спеціаліст відділу Валентина ПЛИСКА взяли участь роботі семінару на тему: “Психологічна адаптація працівника апарату суду до професійної діяльності”, проведеному регіональне відділення Національної школи суддів України в місті Львові.

 

Вітальними словами захід відкрила директор регіонального відділення Оксана ПОЛЬНА, яка наголосила на важливості теми семінару та зазначила, що здоровий психологічний клімат у колективі є запорукою продуктивної та успішної роботи.

Для проведення семінару запрошено  головного психолога центру “Жіночі перспективи” Світлану БЄЛЯЄВУ та суддю господарського суду Львівської області Ірину КОЗАК.

Працівники апаратів судів ознайомилися з причинами і джерелами стресу та навчалися підвищувати стресостійкість, розглядали на життєвих прикладах конфліктні ситуації, визначали їх вплив на працездатність та вчитилися говорити “ні” для збереження власного особистісного ресурсу та запобігання професійному вигоранню. Також слухачі виконували вправи та  мали змогу задати питання і отримати на них компетентні відповіді фахівців.

Після завершення заходу кожному учаснику вручено  Сертифікат Національної школи суддів України. 

 

Прес-служба суду