flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Задля забезпечення реалізації процесуальних прав громадян у приміщенні РАГС облаштовано кімнату для адвокатів та представників сторін

20 листопада 2017, 17:14

Шановні адвокати, представники сторін та відвідувачі суду!

Підтримуючи започатковану Господарським судом Рівненської області та схвалену представником ВККС від адвокатської спільноти Павлом Луцюком під час відкриття приміщення Господарського суду Рівненської області ідею щодо забезпечення зручності виконання професійних обов’язків адвокатів, Рівненським апеляційним господарським судом облаштовано кімнату для адвокатів та представників сторін.

Вказане приміщення забезпечить комфортні умови для ознайомлення з матеріалами справи, написання клопотань.

Кімната оснащена трьома комп’ютерами та принтером, що дає можливість набрати потрібний текст, або завантажити збережену інформацію із Вашого з’ємного носія та роздрукувати його. Розташування кімнати біля канцелярії суду є зручним, адже Ви одразу зможете подати документ на реєстрацію.

Комп’ютери мають доступ до мережі Інтернет, тому Ви можете легко скористатися інформаційно-правовою системою Ліга:Закон, встановленою для пошуку необхідного нормативно-правового акту, віднайти судове рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень, а також отримати чи відправити повідомлення електронною поштою.

Кімната для адвокатів та представників сторін знаходиться на першому поверсі правого корпусу суду та відкрита для відвідувачів протягом усього робочого часу суду.

Ми дбаємо, щоб Ваше перебування у Рівненському апеляційному господарському суді було зручним та комфортним.

      

    

    

Прес-служба суду