flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату РАГС взяли участь у семінарі на тему: “Психологічна адаптація працівника апарату суду до професійної діяльності”

22 листопада 2017, 17:20

21 листопада 2017 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України провів для працівників апаратів судів семінар на тему: “Психологічна адаптація працівника апарату суду до професійної діяльності”.

Для участі у заході прибуло 43 працівники апаратів судів із Волинської, Закарпатської,  Івано–Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської та Чернівецької областей.

Від Рівненського апеляційного господарського суду у семінарі взяли участь заступник начальника відділу канцелярії та документального забезпечення Євгеній ФІЛІПОВ,  головні спеціалісти фінансово-економічного відділу Ярина ДЗЕЦЬКО та Ольга РОМАНІК.

Вітальними словами захід відкрила директор Львівського регіонального відділення Оксана ПОЛЬНА та наголосила, що цей захід є четвертим та завершальним  з цієї теми та для відповідної категорії слухачів у 2017 році.  Керівник провела попередній огляд програми семінару, наголосила на причинах, що спонукали до ідеї  його створення, акцентувала на необхідності збереження та підтримання психологічного здоров’я кожного, а особливо, на профілактиці емоційного вигорання у професійній діяльності.

Для проведення семінару викладачами запрошено психологів Громадської організації  “Центр “Жіночі перспективи” Світлану БЄЛЯЄВУ та Олену КАЛЬБУС.

Програма заходу  складалася з трьох блоків-модулів:

-       причини і джерела стрессу; стресостійкість, як вид психологічної стійкості особистості;

-       конфлікт; як впливає конфліктна ситуація на робочому місці; здатність вирішувати конфлікт  і від чого це залежить; 

-       стреси і стресостійкість у ділових комунікаціях.

У межах виконання практичних завдань працівники апаратів судів  брали активну участь у інтерактивних та рольових  іграх, спрямованих на розвиток  комунікативних якостей та опанування  технік  профілактики емоційного вигорання  у професійній діяльності.

Наприкінці учасникам семінару вручено сертифікати Національної школи суддів України.

   

Прес-служба суду за інформацією Львівського відділення Національної школи суддів України