flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Подарунки вихованцям санаторію «НОВОСТАВ»

13 грудня 2017, 18:13

Вчерговий раз працівники Рівненського апеляційного господарського суду завітали до своїх маленьких друзів – діток, які перебувають на лікуванні в Обласному дитячому туберкульозному санаторії «НОВОСТАВ».

У закладі лікується біля 70 дітей від трьох до сімнадцяти років. Є серед них і діти-сироти, і діти, що позбавлені батьківського піклування. Тому вони, як ніхто гостро відчувають брак тепла та батьківської опіки, потребують турботи та дитячих радощів. Працівники суду вже понад чотири роки відвідують вихованців і завжди не з порожніми руками.

Ось і зараз ми портурбувалися, щоб Святий Миколай не оминув цих діток та приніс їм подарунки під подушечку. Дітлахи щиро раділи новим лялькам, парасолькам, ліхтарикам, потягам, ведмедикам, собачкам та усіляким різним звірятам та іграшкам.

Проте великою несподіванкою для них стало шоу Великих Хіміків Аргона та Радона, які розповідали різні історії з життя Великої Країни Хімії. Дітлахи із захопленням слухали цікавинки про різні хімічні реакції, дізнавалися звідки береться газ, що таке дирижабль, чи пече рідкий азот, скільки важить кулька, складали та розв’язували арифметичні задачі, спостерігали за хімічними дослідами Великих Хіміків.

Малеча пообіцяла, що відтепер буде із задоволенням вивчати таку складну і водночас цікаву науку хімію.

       

Ми разом із вихователями санаторію тішилися із щасливих усмішок та радісних вигуків дітвори. Такі свята, до яких залучаються маленькі пацієнти, дуже позитивно впливає на їх емоційний стан, а отже і покращує процес одужання.

    

Дорогі дітки,  вітаємо вас з наступаючими Різдвяними та Новорічними святами!

Бажаємо усім вам та вашим лікарям і вихователям міцного здоров’я, гарних емоцій та веселих свят !

 

Прес-служба суду