flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем адвокатури

19 грудня 2017, 10:39

Шановні адвокати !

Від імені колективу  Рівненського апеляційного господарського суду щиро вітаю Вас з Днем адвокатури !

Вже 15 років поспіль адвокатська спільнота відзначає своє професійне свято, ставши на шлях формування адвокатури якісно нового формату, підтримавши  цінності адвокатського самоврядування та незалежності.

Сучасні умови існування суспільства вимагають від Вас не лише захисту прав та свобод громадян, юридичних осіб, а й бути посередником між суспільством і державою.

Ви несете на собі підвищену відповідальність у захисті прав та свобод громадян, Ваша праця є надзвичайно важливою як для суспільства в цілому, так і для кожної окремої особи, право якої порушено.

Бажаю Вам, адвокати України, успіхів та наснаги у роботі, нових професійних звершень, відданості інтересам клієнтів. Нехай Ваша праця щодо надання кваліфікованої юридичної допомоги завжди буде вшанованою та належно оціненою суспільством.

Символічно, що День адвокатури збігається із найулюбленішим із свят нашого народу – Днем Святого Миколая. Тож несіть людям захист, справедливість та правду, а Святий Миколай буде оберегом для Ваших добрих справ.

   

Голова Рівненського апеляційного

господарського суду                                                        Олег МЕЛЬНИК