flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Олег МЕЛЬНИК взяв участь у конференції

04 червня 2018, 14:34

Голова Рівненського апеляційного господарського суду Олег МЕЛЬНИК взяв участь у конференції "Судова реформа в Україні: досягнення та подальші кроки", яка відбулася 1 червня  у Києві. Організаторами конференції були Рада з питань судової реформи разом з проектом Ради Європи "Підтримка виконання Україною рішень Європейського суду з прав людини", Верховний Суд та газета "Юридична практика".

Учасники конференції обговорили практичні результати судової реформи, які, в першу чергу, полягають у змінах законодавства, перезапуску органів суддівського врядування, створенні та роботі нового Верховного Суду, реструктуризації судової системи, кваліфікаційному оцінюванні усіх суддів держави та імплементації міжнародних стандартів щодо правосуддя.

З доповідями з обумовлених питань перед учасниками конференції виступили: Голова Венеціанської комісії Джанні БУКІККІО, Спеціальний представник Генерального секретаря Ради Європи в Україні Режіс БРІЙЯ, Голова Департаменту правосуддя та правового співробітництва Ради Європи Ханне ЮНКЕР, заступник Глави Адміністрації Президента України, координатор Ради з питань судової реформи Олексій ФІЛАТОВ, Голова Верховного Суду Валентина ДАНІШЕВСЬКА, Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій КОЗЬЯКОВ та інші відомі правники України.

 

Разом з тим, Голова суду Олег МЕЛЬНИК представив Рівненський апеляційний господарський суд на зустрічі із Головою Верховного Суду Валентиною ДАНІШЕВСЬКОЮ, головами касаційних судів та Секретарем Великої Палати, що відбулася 2 червня 2018 року в адмінбудівлі Верховного Суду.

 

Прес-служба суду