flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення кваліфікації

10 червня 2015, 17:34

 

 
   Працівники Рівненського апеляційного господарського суду Пашкевич Світлана Федорівна - Начальник відділу кадрової роботи та державної служби Рівненського апеляційного господарського суду, Холод Ірина Вікторівна - начальник фінансово – економічного відділу – головний бухгалтер Рівненського апеляційного господарського суду взяли участь у навчанні на курсах підвищення кваліфікації які проходили на базі Навчально-методичного центру                    Держфінмоніторингу України з 25 по 29 травня 2015 року у м. Києві
   Навчання проходило на базі Державного навчального закладу післядипломної освіти «Навчально-методичний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу в сфері боротьби з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванням тероризму» .
   Навчання було організовано у формі лекцій та практичних занять, зокрема на таку тематику:
-          Напрями вдосконалення правового забезпечення протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансування тероризму.,
-          Міжнародні стандарти у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів одержаних злочинним шляхом, і фінансування тероризму. Міжнародне співробітництво у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів одержаних злочинним шляхом, і фінансування тероризму. Міжнародні та національні стандарти у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів одержаних злочинним шляхом, і фінансування тероризму.
-          Організація та проведення фінансового моніторингу(нормативно- правове забезпечення та практичні аспекти)
-          Інтеграція України в Європейський союз
-          Особливості розслідування кримінальних справ, та практика застосування судами законодавства про кримінальну відповідальність.
   Навчання проводили провідні науковці вищих навчальних закладів м. Києва, кращі спеціалісти Держфінмоніторингу України.
   По завершенню начання Пашкевич Світлана Федорівна та Холод Ірина Вікторівна успішно склали іспит з результатом «відмінно»,та отримали Свідоцтва    Державної служби фінансового моніторингу України про підвищення кваліфікації з чим і вітаємо наших колег.