flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Незалежності України

21 серпня 2015, 14:48

     Колектив Рівненського апеляційного господарського суду, щиросердно вітає всіх українців з великим національним святом, святом нашої державності — Днем Незалежності України!

     Це свято пам’яті про наших предків часів Володимира, Ярослава, козаків доби Хмельницького, воїнів  Гетьмана  Скоропадського, воїнів Січових стрільців, які творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

     24 серпня 1991 року - це  дата, що  розпочала історію Української  держави, закріпила її  прагнення до самостійності.

    Свято Незалежності України відтворює загальнонаціональну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню українців як господарів на своїй, Богом даній землі, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової.

   Сьогодні  українці святкують 24 – ту   річницю незалежності України. Нелегкими, і далеко не безхмарними, видалися ці роки, два  останні з яких, нам довелося  йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, створювати нові  стандарти життя для молодої держави та разом з цим вести боротьбу із зовнішнім  агресором .

   Традиційно склалося так, що чергова річниця Незалежності України – не тільки час, коли треба підбити підсумки пройденого країною, але й дата, коли належить дати відповіді на найбільш актуальні питання сучасності.

     За 24  роки нами пройдено шлях, на який іншим державам потрібно було не одне десятиліття, а то й століття.

     Ми самі здобули історичний шанс стати сучасною, заможною, шанованою нацією, і  ми  це зробимо! У нас є всі підстави впевнено дивитися в майбутнє!  Ми зможемо подолати всі труднощі та виклики, що стоять перед нами!

      Тому, що так швидко змінити країну як це зробили ми, могла лише сильна нація!

   Рівненський апеляційний господарський суд і надалі  забезпечуватиме  реалізацію завдань в справі подальшого утвердження української державності, правового суспільства, забезпечення динамічного  правового розвитку  нашого регіону.

    Ми знаємо – це зроблять тільки повага до людської гідності, свобода, демократія і справедливість. Це наші цінності. В них – наша єдність, в них – наша сила. І ми готові стати на їх захист.

  Від усієї душі зичимо  Вам, вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

    Щастя і процвітання вільній, незалежній, соборній Україні!

    Нехай   живе любов  до рідної землі, додається впевненості у власних силах і переконаннях.

    То ж будьмо щасливими в добрих справах! Хай єднає нас свята батьківська земля, прадавні благородні звичаї і традиції. Ще раз щиросердечно вітаємо вас з Днем Незалежності!