flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щоб допомогти іншій людині, не обов'язково бути сильним і багатим, - досить бути добрим.

28 серпня 2015, 14:15

     

         З турботи про дітей починається майбутнє народу, країни, наше з вами майбутнє! Яким буде покоління що прийде нам на заміну? Відповідь на це запитання готуємо ми! Сьогодні,щодня!

       Розуміння, увага та любов  потрібні дітям щодня, особливо якщо такі діти обділені батьківською турботою і піклуванням; не менш приємно для діток коли це роблять сторонні, не байдужі, добросердні люди!

     В черговий раз відвідуючи обласний туберкульозний санаторій «Новостав», працівники Рівненського апеляційного господарського суду частували діток цукерками, печивом та іншою смакотою.


      Символ дитинства – іграшки також потрапили до рук малечі, що дарувала у відповідь слова вдячності, щирі посмішки та побажання. Діти підготувалися до візиту гостей та подарували доброчинцям свої малюнки, вірші, виступи.

      

       Керівництво  санаторію висловило щиру подяку за допомогу у добрій справі.

  

    Насамкінець хотілося б побажати, щоб кожен з нас, курсуючи в морі життя,  подумав про свій вклад в своє оточення і своє власне майбутнє, адже світ в якому ми живемо – творимо самі, і іноді зовсім небагато треба, щоб подарувати посмішку тому, хто її потребує, хтозна можливо вона повернеться Вам у стократ.