flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо зі святом Покрови

13 жовтня 2015, 12:29

     Вітаємо всіх християн зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!   

    Історія улюбленого в народі свята  -  Покрови, або третьої Пречистої, уособлює прояв покровительства Божої Матері, заступниці добра і справедливості від усього злого і лихого. Тож нехай Пресвята Богородиця кожного покриває своїм омофором, щоб ніякі злі сили не надломили вас. 

    З давніх-давен  Богородиця є покровителькою та заступницею українського козацького війська. Нині 14 жовтня є для України святом не лише релігійним, а й державним  - Днем захисника України!

    Дорогі захисники Української держави!

    Сьогодні армія для України  — основний елемент стабільного і впевненого розвитку .    

    Солдати і офіцери Збройних Сил України з гідністю виконують свій обов’язок  із захисту  суверенітету та незалежності держави від ворожих  зазіхань.

   Щиро вітаємо  вас із Днем захисника України! Бажаємо  вам  незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення усіх ваших мрій і побажань.

    Ми вдячні вам, за вашу доблесть та відвагу, за вірне служіння українському народу та сумлінне виконання військового обов’язку, за те, що ви даруєте душевний спокій та впевненість у завтрашньому дні, за те, що ризикуєте собою задля миру на нашій землі.

     Щастя, миру і добра кожному серцю і кожному дому!