flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мета комунікації – взаєморозуміння !

15 жовтня 2015, 14:05

      12 жовтня 2015 року  за організації Львівського регіонального відділення  Національної школи суддів України відбувся   тренінг для суддів-спікерів та прес-секретарів місцевих та апеляційних судів загальної юрисдикції, організований спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) “Справедливе правосуддя”.

    Участь у тренінгу брали  судді-спікери  та прес-секретарі місцевих та апеляційних судів Волинської, Рівненської,  Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької областей.

     Програма тренінгу  охопила  питання: міжнародного  досвіду зв’язків судів із громадськістю, формат комунікації судді з представниками ЗМІ, поводження під час зйомки на відеокамеру в судовому засіданні та поза ним, висвітлення резонансних справ, комунікація під час кризових ситуацій, використання сучасних засобів комунікації для висвітлення роботи суду.

      Від Рівненського апеляційного господарського суду участь у тренінгу взяв головний спеціаліст із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації  Гулов Д.В.