flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Помічник судді Роман НОВАК повернувся із міжнародного чемпіонату з "бронзою"

14 червня 2017, 14:32

Помічник судді Рівненського апеляційного господарського суду Роман НОВАК повернувся в Україну з Франції, де він взяв участь у Третьому Міжнародному паралімпійському чемпіонаті з легкої атлетики HANDISPORT OPEN PARIS 2017, який проходив 30-31 травня 2017 року у Парижі. 

У штовханні ядра з результатом 15,88 метрів він виборов призове третє місце та нагороджений бронзовою медаллю Чемпіонату.

HANDISPORT OPEN PARIS є спортивною подією світового масштабу, організованого як турнір з легкої атлетики Міжнародним паралімпійським комітетом (МПК). Цей захід є новим стандартом, ставши одним із дев’яти етапів офіційних змагань у ланцюжку Чемпіонату МПК «World Para Athletics Grand Prix». Він дав Франції можливість подання заявки для проведення Олімпійських та Параолімпійських ігор у Парижі 2024 року, поряд з Дубаї (ОАЕ), Тунісо (Туніс), Сан - Пауло (Бразилія), Рієті (Італія), Темпе (США), Пекіном (Китай), Ноттвілом (Швейцарія ) і Берліном (Німеччина). 

Цього року у HANDISPORT OPEN PARIS взяло участь понад 400 спортсменів із більше, як 10 країн світу.

І ми горді тим, що наш колега, Роман НОВАК серед них є одним із кращих.

Разом з тим слід відмітити, що Роман НОВАК здобув два перших місця у штовханні ядра та метанні диску на Чемпіонаті України з легкої атлетики, що проходив у місті Кропивницькому 02-04 червня цього року в якому взяло участь біля 200 спортсменів, представників усіх областей України.

У Чемпіонаті України Роман не лише виборов дві з десяти золотих медалей, а й встановив рекорд України у штовханні ядра з результатом 16,17 метрів.

 

Ми вітаємо Романа НОВАКА із світовими досягненнями у спорті

та щиро бажаємо міцного здоров’я, бойового духу, оптимізму та нових рекордів у житті !