flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови суду Олег ТИМОШЕНКО привітав студентів КУП НАН України із початком навчання

04 вересня 2017, 11:58

Заступник голови Рівненського апеляційного господарського суду Олег ТИМОШЕНКО взяв участь в урочистій посвяті студентів Рівненського інституту Київського університету права НАН України, яка відбулася 2 вересня у конференц-залі навчального закладу.  

Студентів також вітали викладачі університету, представники Управління освіти і науки та Головного управління Державної фіскальної служби у Рівненській області, Міністерства закордонних справ України, професор Бакинського державного університету (Азербайджан), директор культурно-археологічного центру «Пересопниця», фотохудожник, головний редактор журналу International Media Group «Diplomat». Благословив на навчання майбутніх юристів священик Свято-Воскресенський кафедрального собору.

Для усіх присутніх була проведена екскурсія приміщенням інституту та насамкінець відбулось відкриття виставки фотохудожника-мариніста Василя Бабенка.

Проте для Олега Михайловича церемонія посвяти була особливо зворушливою, оскільки він був випускником цього навчального закладу.

Вітаючи студентів зі святом, Олег ТИМОШЕНКО відзначив важливість та актуальність у наш час професії юрист, прогресивність анонсованого навчального процесу та побажав майбутнім правникам наполегливої праці, а також високих досягнень у навчанні.

     

 

 

Прес-служба суду