flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати конкурсу на зайняття вакантних посад головного спеціаліста фінансово-економічного відділу, оголошеного 2 квітня 2018 року

26 квітня 2018, 16:13

Переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади головного спеціаліста  фінансово-економічного відділу  (безстрокова) Рівненського апеляційного господарського суду визначено Москалик Ганну Миколаївну з результатом 13,5 бали.

           Другим за результатами конкурсу кандидатом на зайняття вакантної посади головного спеціаліста  фінансово-економічного відділу  (безстрокова) Рівненського апеляційного господарського суду визначено Мельник Олену Григорівну з результатом 13,1 бали.

           Переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади головного спеціаліста фінансово-економічного відділу  (строкова) Рівненського апеляційного господарського суду визначено Мельник Олену Григорівну з результатом 13,2 бали.

           Другим за результатами конкурсу кандидатом на зайняття вакантної посади головного спеціаліста  фінансово-економічного відділу  (строкова) Рівненського апеляційного господарського суду визначено Мороз Тетяну Юріївну з результатом 12,2 бали.

           Конкурси відбулися 24.04.2018 р. на підставі Закону України «Про державну службу», відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 25 березня 2016 року № 246 та Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 № 2646/0/15-17, згідно передбачених умов проведення конкурсу.

    

 

  За повідомленням Відділу управління персоналом