flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Етика поведінки державного службовця - невід’ємна складова суспільної довіри

24 жовтня 2017, 15:35

“Особиста, професійна та організаційна етика працівника апарату суду” – така тема семінару, який був  проведений регіональним відділенням Національної школи суддів України в місті Львові 20 жовтня 2017 року.

У ньому взяли участь керівник апарату суду Наталя ТУРОВИЧ та начальник відділу канцелярії та документального забезпечення Марина МУЛЯВКА. 

Відкриваючи захід, директор Львівського регіонального відділення Оксана ПОЛЬНА наголосила на актуальності цієї тематики для працівників апаратів судів усіх юрисдикцій та представила викладачів –  суддів Інну ПЛАХТІЙ та Ганну ШЕНДРІКОВУ, заступника начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області Марію КОНИК та психолога Олену КАЛЬБУС.

У ході семінару слухачі розглянули основи етики поведінки державного службовця, як невід’ємної складової суспільної довіри, обговорили приклади конфлікту інтересів у діяльності апарату суду, детально проаналізували поведінку працівника апарату суду в стресовій ситуації. Учасники семінару виконували практичні завдання, презентуючи результати їх виконання колегам у групі. Також слухачі із психологом пропрацювали деякі вправи для підтримання психологічного здоров’я.

На завершення семінару працівники апаратів ділилися враженнями від участі у заході та отримали Сертифікати Національної школи суддів України.

 

Прес-служба суду