flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новорічна казка для діток працівників суду

21 грудня 2017, 19:59

Новий рік сам по собі не приходить! Його треба зустрічати! Це знають усі – і дорослі і малі!

Ось і дітки наших працівників почали зустрічати Новий 2018 рік.

А у цьому малечі допомогли герої із улюбленого мультфільму  «Щенячий патруль»  – чарівна Скай та Гонщик Чейз. Весела музика, цікаві пригоди та різноманітні  ігри повністю захопили дітей у Новорічну казку.

Також радісними стали танці усіх діток, та ще й разом із батьками, що ледь встигали повторювати викрутаси, які з легкістю виконували їхні дітлахи.

Маленьких глядачів розважав Фокусник, що не відомо звідки діставав кульки та змінював розміри чарівних мотузочок.  Маненькі оченята із цікавістю спостерігали за його рухами, проте ніяк не могли збагнути, куди поділися хустинки, а замість них з’являлися іграшки.

Ну і як же Новий рік може настати без казкового Діда Мороза та Снігуроньки!  Діти не лише кружляли з ними у хороводі, а й наперебій розповідали, якими вони були чемними та слухняними протягом року, декламували вірші та співали пісеньки.

Гарною несподіванкою на святі була пісня у виконанні Даринки та Кирила. Їхні ошатні вишивані костюми, веселий спів та запальний танець вразили глядачів та надали святу колоритності.

Дід Мороз, Снігорунька, веселі Щенятка щиро вітали усіх з наступаючим Новим роком і Різдвом та дарували дітворі солодощі. 

Проте лише ми, дорослі, знаємо, що найсолодшими у світі є щасливі усмішки та радісний сміх наших діток !

Тож нехай 2018 рік буде для усіх нас щедрим на добро, здоров’я та благополуччя!!!

 З Новим роком !!!