flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо суддю у відставці ГУЛОВУ Антоніну Григорівну з присвоєнням звання Заслужений юрист України

29 березня 2018, 16:54

Сьогодні  Антоніні ГУЛОВІЙ, судді Рівненського апеляційного господарського суду у відставці, вручено державну нагороду – Заслужений юрист України.  Урочистості відбулися у Касаційному господарському суді у складі Верховного Суду.

Як зазначено в УКАЗІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ  № 59/2018,  Антоніну Григорівну ГУЛОВУ нагороджено за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю.

І направду, Антоніна Григорівна вже понад 20 років бездоганно працювала у господарських судах України на посаді судді: з 1997 року в арбітражному суді Житомирської області, у 2002 року була переведена до Житомирського апеляційного господарського суду, у лютому 2006 року призначена на посаду заступника голови цього суду. До Рівненського апеляційного господарського суду була переведена у лютому 2011 року. У вересні 2017 року звільнена зі штату Рівненського апеляційного господарського суду у зв'язку з відставкою.

Варто зазначити, що Антоніна Григорівна є беззаперечним фахівцем в галузі права, користується заслуженим авторитетом у правничій сфері, внесла значний внесок у розбудову правової держави та забезпечення захисту прав і свобод громадян, має численні відомчі нагороди, зокрема Вищого арбітражного суду України, Вищого господарського суду України та Ради суддів господарських судів України.

І ось сьогодні Антоніна Григорівна до своїх здобутків додала ще одну високу державну відзнаку.