flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"ОСОБИСТІСТЬ, ДОВІРА ТА ЛІДЕРСТВО"

25 травня 2018, 14:54

Голова Рівненського апеляційного господарського суду Олег МЕЛЬНИК взяв участь у тренінгу для голів судів з питань лідерства та управління «Особистість, довіра та лідерство», проведеному 22-24 травня 2018 року у місті Львові. Організатором тренінгу у співпраці з Національною школою суддів є Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з реформування сектору юстиції «Нове правосуддя».

 

  

  

  

З вітальним словом до учасників тренінгу звернулися ректор Національної школи суддів України, д.ю.н., заслужений юрист України Микола ОНІЩУК та керівник Програми USAID «Нове правосуддя» Девід ВОН. Вони висловили сподівання, що захід буде цікавим, корисним і сприятиме формуванню міцної управлінські команди в судах.

Тренінг проводила доктор Морін КОНЕР, професор Університету штату Мічиган (США). На запрошення програми перед учасниками виступили один із лідерів судової системи США суддя Тімоті ТИМКОВИЧ, голова Апеляційного суду 10-того федерального округу та суддя Верховного Суду Ганна ВРОНСЬКА.

  

Учасники тренінгу розглянули складові поняття лідерства у контексті сучасного стану українського судочинства, ознайомилися з результатами міжнародних досліджень щодо характеристик лідерів та їх сприйняття, визначали свої лідерські якості. Очільники судів навчалися формувати спільне з колегами бачення розвитку суду, забезпечення ефективної співпраці персоналу та створення робочого середовища, в якому заохочуватимуться інновації й впроваджуватимуться нові ідеї для вдосконалення роботи суду. 

 

Прес-служба суду