flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Культура мовлення у професійній діяльності

07 вересня 2018, 16:40

Удосконаленню немає меж. І сьогодні працівники апаратів Рівненського апеляційного господарського суду та господарських судів першої інстанції, що входять до апеляційного округу, ще раз переконалися у мудрості Вольтера «Чужу мову можна вивчити за шість років, а свою треба вчити все життя».

Сьогодні у стінах Рівненського апеляційного господарського суду пройшов семінар на тему “Культура мовлення у професійній діяльності”, який провели викладачі Львівського відділення Національної школи суддів України: доцент кафедри менеджменту та соціальних наук Львівського навчально-наукового інституту ДЗВНЗ “Університет банківської справи”, кандидат філологічних наук, доцент Надія Дзеньдзюра, суддя Рівненського районного суду Рівненської області Христина Гладишева Володимирівна, а також Христина Хміль – головний спеціаліст Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України.

З вітальним словом до колег звернулася керівник апарату Рівненського апеляційного господарського суду Наталія Турович, яка представила спікерів та запевнила, що семінар буде цікавим та стане корисним для усіх слухачів.

Христина Хміль подякувала за теплий прийом та висловила сподівання на подальші зустрічі у такому форматі.

Учасники семінару дізнавалися про особливості культури ділового спілкування, розбирали труднощі українського правопису при складанні проектів судових документів, проходили пунктуаційно-орфографічний практикум.

 

Усі мали змогу спілкуватися, ділитися цікавими випадками та курйозами з власної практики.

Цікавим виявилося і виконання практичних завдань.

   

 

  

 

  

 

  

Наприкінці семінару Христина Хміль вручила сертифікати Львівського регіонального відділення Національної школи суддів України.

І традиційно – фото на згадку.

 

 

Прес-служба суду