flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома - Оприлюднення відомостей про справу про банкрутство

14 травня 2014, 09:18

З 19 січня 2014 року набрало чинності Положення про порядок офіційного оприлюднення відомостей про справу про банкрутство (далі – Положення), затверджене постановою пленуму Вищого господарського суду України від 17.12.2013 року № 16.

Зазначене Положення розроблено відповідно до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та Господарського процесуального кодексу України та визначає порядок офіційного оприлюднення відомостей про справу про банкрутство на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України в мережі Інтернет.

На офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України цілодобово забезпечується вільний безкоштовний доступ до офіційно оприлюднених оголошень (повідомлень).

Слід зауважити, що з урахуванням приписів Положення, оперативний пошук даних щодо справ про банкрутство забезпечується інформаційно-пошуковою системою офіційного веб-сайту Вищого господарського суду України та здійснюється за такими реквізитами:

- ідентифікаційним кодом (номером) боржника;

- найменуванням боржника;

- номером справи;

- датою здійснення офіційного оприлюднення;

- датою та місцем проведення аукціону, видом майна, ціною, видом договору, що укладається [для оголошень (повідомлень) щодо проведення аукціону та його результатів].