flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу !

26 вересня 2014, 09:36

Рівненський апеляційний господарський суд інформує, що за повідомленням УДППЗ "Укрпошта" Рівненської дирекції від 19.09.2014 р. № 411/2-125 станом на 16.09.2014 року перевезення та доставка поштових відправлень можлива до наступних населених пунктів:

Донецька область

міста обласного значення:

м. Маріуполь, м. Краматорськ, м. Дружківка, м. Селидове, м. Дзержинськ;

райони:

Артемівський (крім н/п Комуна), Великоновосілківський, Волноваський (крім н/п Докучаєвськ), Володарський, Добропільський, Костянтинівський, Красноармійський, Краснолиманський, Мар’їнський, Олександрівський, Першотравневий, Слов’янський.

Луганська область

міста обласного значення:

м. Лисичанськ, м. Рубіжне, м. Сєверодонецьк;

райони:

Біловодський, Білокуракинський, Кремінський, Марківський, Міловський,

Новоайдарський, Новопсковський, Сватівський, Старобільський, Троїцький.

Також наголошено, що в міста Донецьк та Макіївка приймання здійснюється тільки реєстрованих поштових відправлень з обов’язковим зазначенням номера телефону одержувача.

У зв’язку з цим, просимо при зверненні до Рівненського апеляційного господарського суду зазначати електронну адресу та номер телефону для оперативного зв’язку.

Звертаємо увагу, що не відправлені копії процесуальних документів учасникам судового процесу, що розташовані чи мешкають у регіонах, у яких  призупинено приймання для пересилання поштових відправлень, зберігатимуться у Рівненському апеляційному господарському суді до поновлення УДППЗ "Укрпошта" приймання для пересилання зазначеної кореспонденції.

Крім того, слід зазначити, що учасники судового процесу в порядку, передбаченому Господарським процесуальним кодексом України, мають можливість отримати не надіслані судові рішення у Рівненському апеляційному господарському суді за адресою: вул. Яворницького, 59, місто Рівне, 33001.

Слід зауважити, що детальну інформацію про перелік справ, призначених до розгляду у Рівненському апеляційному господарському суді можна отримати на офіційному веб-сайті  Рівненського апеляційного господарського суду веб-порталу судової влади України за адресою http://rva.arbitr.gov.ua/sud /5040/ у розділі "Списки справ, призначених до розгляду".

Поряд з цим, варто підкреслити, що згідно приписів Закону України «Про доступ до судових рішень», яким врегульовано відносини щодо забезпечення доступу до судових рішень та ведення Єдиного державного реєстру судових рішень, кожен має право на доступ до судових рішень.