flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Рівненського апеляційного господарського суду Грязнов В.В. взяв участь у семінарі

01 грудня 2014, 16:39

             28 листопада 2014 року  реєстраційною службою Головного управління юстиції у Рівненській області проведено семінар для державних реєстраторів юридичних та фізичних осіб-підприємців реєстраційних служб районних, міських, міськрайонного управлінь юстиції Рівненської області на тему : «Актуальні питання у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців», участь у якому взяв суддя Рівненського апеляційного господарського суду, секретар першої судової палати Грязнов В.В.

       У заході також взяли участь в.о. начальника реєстраційної служби Головного управління юстиції у Рівненській області Ковальова Н.С., начальник відділу реєстрації платників та електронних сервісів Головного управління ФДС у Рівненській області Яковлева О.В., завідувач сектору державної реєстрації юридичних осіб, легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації друкованих засобів масової інформації реєстраційної служби Головного управління юстиції у Рівненській області Кирилюк Г.Я.

            Під час виступу суддя Грязнов В.В. вказав на важливість та актуальність всебічного обговорення актуальних питань державної реєстрації прав, окреслив окремі проблемні питання процедури скасування державної реєстрації прав, зупинився на законодавчому регулюванні зазначеної сфери правовідносин та складнощів, які виникають у процесі практичного застосування законодавства, яке регулює сферу державної реєстрації прав, за наслідками вирішення корпоративних спорів та під час провадження справ про банкрутство.