flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся круглий стіл по лізинговому законодавству

16 грудня 2014, 15:07

 11 грудня 2014 року проведено круглий стіл ( у форматі відео конференції) між Вищим господарським судом України, Рівненським апеляційним господарським судом та господарськими судами Рівненського апеляційного округу на тему : «Застосування лізингового законодавства».

Від Рівненського апеляційного господарського суду (далі - РАГС) в  роботі круглого столу взяли участь Голова РАГС Савченко Г.І., заступник голови РАГС Петухов М.Г. та судді РАГС Юрчук М.І. та Розізнана І.В.

З тематичним виступом «Фінансовий лізинг, як ефективний інвестиційний механізм розвитку економіки. Огляд господарських спорів, що виникають при застосуванні Закону України «Про фінансовий лізинг» виступив суддя РАГС Юрчук М.І.

З доповіддю на тему: «Структура лізингових платежів. Питання, що виникають при розгляді спорів про стягнення лізингових платежів» виступив заступник Голови РАГС Петухов М.Г., з доповіддю на тему : «Питання, що виникають при розгляді спорів у зв’язку з невиконанням зобов’язань за договором фінансового лізингу. Стягнення збитків за договорами лізингу» виступила суддя РАГС Розізнана І.В.

Із заключним словом виступив заступник Голови Вищого господарського суду України Кравчук Г.А.