flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про результати проведення зборів суддів Рівненського апеляційного господарського суду

08 лютого 2016, 11:36

       04 лютого 2016 року відбулись збори суддів Рівненського апеляційного господарського суду.

       Збори суддів  проведено відповідно до запланованого порядку денного.
       Голова суду Савченко Г.І., підвів підсумки роботи суду у 2015 році, окреслив основні завдання на 2016 рік.

     Заступник голови суду Мельник О.В. доповів за всіма напрямками роботи у суді, в яких його визначено як відповідальну особу згідно наказу про розподіл обов’язків між головою та заступником голови Рівненського апеляційного господарського суду.

      Керівник апарату суду Турович Н.С. прозвітувалася про роботу у 2015 році.

      Секретар судової палати №1 Огороднік К.М. ознайомив присутніх із інформацією про підсумки роботи судової палати №1 у 2015 році.

      Секретар судової палати №2 Філіпова Т.Л. ознайомила присутніх із інформацією про підсумки роботи судової палати №2 у 2015 році.

      Крім того, голова суду Савченко Г.І. ознайомив присутніх із Довідкою щодо стану виконання плану роботи суду за 2015 рік.

   Голова суду зазначив, що аналіз плану роботи, стану його виконання, а також виконання інших заходів, передбачених постановами Пленуму Вищого господарського суду України свідчить, що в цілому вказана робота в Рівненському апеляційному господарському суді організована на належному рівні.

     Заступник голови суду Мельник О.В. повідомив, що в ході роботи суду виникла необхідність внесення змін до Засад використання автоматизованої системи документообігу суду у Рівненському апеляційному господарському суді.

     Вирішено затвердити Засади використання автоматизованої системи документообігу суду у Рівненському апеляційному господарському суді у новій редакції та застосовувати Засади у новій редакції з 05.02.2016 р.