flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено навчання секретарів судового засідання Рівненського апеляційного господарського суду.

23 березня 2016, 12:07

              У період з 14 по 18 березня 2016 року з метою підвищення кваліфікації секретарі судового засідання Рівненського апеляційного господарського суду Вавринчук А.І, Лелех І.Ю,  Ільчук Н.О,  Кравчук О.В пройшли підготовку у Львівському відділенні Національної школи суддів України  за програмою підготовки секретарів судового засідання місцевих та апеляційних господарських судів.

         

         Програма  охопила питання  формалізації електронних доказів у господарському процесі, особливостей застосування у господарському судочинстві інституту об’єднання позовних вимог,  участі прокурора в господарському процесі, особливостей судових процедур, які застосовуються судом до боржника у процесі здійснення провадження у справі про банкрутство та інші актуальні питання.

           Акцентували увагу на  тематиці  європейської  системи захисту прав людини. Зокрема, слухачі  опрацьовували  питання  застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини в національній судовій практиці,  порядок виконання  рішень Європейського суду з прав людини в Україні.

             За результатами проходження навчання секретарі судового засідання Рівненського апеляційного господарського суду отримали сертифікати  Національної школи суддів України.