flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Проводиться опитування відвідувачів Рівненського апеляційного господарського суду.

05 квітня 2016, 16:02

 До уваги відвідувачів Рівненського апеляційного господарського суду!

      З 5 до 30 квітня 2016 року, з  метою вивчення рівня довіри громадськості до Рівненського апеляційного господарського суду, прес-службою Рівненського  апеляційного  господарського  суду буде проведено анонімне опитування відвідувачів суду шляхом анкетування.

      Пропонуємо Вам взяти участь в анонімному опитуванні та висловити свою думку з питань діяльності Рівненського  апеляційного господарського суду.

    Опитування є добровільним, інформація, яка збирається є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише для розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості роботи суду та підвищення  рівня довіри громадян до суду.

      Вам буде запропоновано заповнити анкету в якій дати відповіді на запитання, що стосуються якості роботи суду та зручності перебування у приміщенні суду,  а також Ви матимете  можливість висловити власні побажання щодо вдосконалення організаційного забезпечення роботи суду.

      Бланк анкети можна отримати в приміщенні  Рівненського апеляційного господарського суду або безпосередньо у прес-секретаря суду.