flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату РАГС Тетяна Кулик взяла участь у семінарі НШСУ

06 квітня 2017, 17:05

     4–5 квітня 2017 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводило семінар для керівників та заступників керівників апаратів судів на тему: “Роль і завдання керівника апарату в управлінні судом”.

З метою підвищення кваліфікації у семінарі взяла участь заступник керівника апарату Рівненського апеляційного господарського суду Тетяна Кулик, яка відмітила гарну організацію навчання, актуальність теми, а також користь для себе, оскільки посаду заступника керівника апарату обіймає нещодавно.

 

Захід був спрямований на сприяння формування авторитету  суду через характер дій та взаємовідносин працівників апаратів судів, забезпечення  покращення роботи та внутрішньої  комунікації працівників  апаратів судів.

Під час семінару учасники мали змогу ознайомитися із завданням суду в сучасному суспільстві, історико-правовими та соціальними аспектами авторитету суду та професійною етикою керівника апарату суду. Окрім питань організації діяльності та забезпечення дотримання професійних вимог персоналом судів, керівники та заступники керівників апаратів судів обговорювали проблемні питання професійної взаємодії та розмежування повноважень із головою суду.

Також було розглянуто питання щодо інновацій у діяльності суду як елемента впливу на взаємозв’язки із громадськістю.


Керівники та заступники керівників апаратів судів, що брали участь у семінарі,  виконували практичні завдання, обговорювали проблематику кризових ситуацій у судах та ділилися власним досвідом.

На завершення Тетяні Кулик разом із іншими учасниками семінару вручено сертифікат Національної школи суддів України.

 


Прес-служба Рівненського апеляційного господарського суду