flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Олег МЕЛЬНИК взяв участь у ІІ Всеукраїнській школі "Тонкощі судового процесу"

30 травня 2017, 15:35

       Голова Рівненського апеляційного господарського суду Олег МЕЛЬНИК взяв участь у ІІ Всеукраїнській школі "Тонкощі судового процесу", яка відбулася 27-28 травня 2017 року у місті Рівному та організована Рівненським осередком Ліги студентів Асоціації правників України (АПУ) за сприяння Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Рівненської області та Відділення АПУ в Рівненській області.

      Школа пройшла у форматі теоретичних та практичних тренінгів, лекцій суддів, прокурорів та адвокатів. Учасниками школи були студенти-правники з Рівного, Львова, Тернополя, Києва та Запоріжжя, які отримали чудову базу для своєї майбутньої діяльності, активно брали участь в обговоренні, дивували спікерів заходу своїми запитаннями на різноманітні професійні теми, які викликали жваві дискусії та дебати, Також студенти брали активну участь у моделюванні судового засідання.

      Голова Рівненського апеляційного господарського суду Олег МЕЛЬНИК розпочав перший день роботи Школи доповіддю «Проект Господарського процесуального кодексу, його основні новели», у якій розкрив цікаві положення законопроекту, його позитивні аспекти, зробив порівняльний аналіз положень діючого Кодексу із тими, які пропонуються у новому ГПК.

      Спікерами на заході також були голова Апеляційного суду Рівненської області Олег ПОЛЮХОВИЧ; прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Рівненській області, радник юстиції Юлія КОЗІНСЬКА; прокурор Хмельницької місцевої прокуратури Вадим ГОДОВАНЮК; адвокат, голова Відділення Асоціації правників України у Рівненської області, член Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури України від Рівненської області, голова Адвокатського Об'єднання "Удовиченко і партнери" Сергій УДОВИЧЕНКО; адвокат, член Ради адвокатів Рівненської області Тетяна БЛАЩУК.

 

Для довідки: Ліга студентів АПУ була заснована в 2005 році в м. Києві як молоде та амбіційне крило Асоціації правників України,  головною метою створення якою стало об’єднання студентів-правників зі всієї України в єдину команду. В перший рік свого існування Ліга зарекомендувала себе як дієве об’єднання молодого покоління юристів, залучила до своїх лав 260 студентів та поширила свою діяльність у 6 осередках нашої країни, серед яких є і Рівненський. Уперше Ліга студентів АПУ виграла грант на свою діяльність від міжнародного благодійного фонду та утворила команду, яка дала поштовх до розвитку найбільшого в Україні професійного об’єднання студентів-юристів! (інформація використана з сайту Ліги студентів АПУ http://ligauba.org.ua )

 

Прес-служба суду