flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Олег МЕЛЬНИК привітав колектив Господарського суду Вінницької області з відкриттям нового приміщення

30 травня 2017, 15:20

         26 травня 2017 року голова суду Олег МЕЛЬНИК взяв участь в урочистому відкриті нового приміщення Господарського суду Вінницької області, одного із п’яти судів, який відноситься до територіальної юрисдикції Рівненського апеляційного округу.

          На відкритті були присутні  голова та заступник Вищого господарського суду України Богдан ЛЬВОВ і Геннадій КРАВЧУК, голова Державної судової адміністрації України Зеновій ХОЛОДНЮК, голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій КОРОВІЙ, голова Господарського суду Вінницької області Федір КОЛБАСОВ, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Вінницькій області Василь БІЛИК, а також голови суддів першої та апеляційної інстанцій судів загальної та адміністративної юрисдикції, що у м. Вінниці.

 

          Голова Рівненського апеляційного господарського суду Олег МЕЛЬНИК у своєму виступі привітав колектив Господарського суду Вінницької області з відкриттям нового приміщення суду, подякував за злагоджену співпрацю голови суду з головою Державної судової адміністрації України, побажав у цей непростий для держави час якісних показників у роботі у новому сучасному комфортабельному приміщенні.

 

          З нагоди Дня заснування господарських судів за вагомі досягнення у професійній діяльності та сумлінну працю Богдан ЛЬВОВ та Зиновій ХОЛОДНЮК відзначили кращих працівників апарату Господарського суду Вінницької області грамотами та подяками Вищого господарського суду України та Державної судової адміністрації України відповідно.

Для довідки: раніше Господарський суд Вінницької області знаходився за адресою Хмельницьке шосе, 7, м. Вінниця, у приміщенні адмінбудівлі, в якій розташована низка установ державної і місцевої влади.  Наразі нове приміщення суду відкрито за адресою:  Пирогова, 29, м. Вінниця.  

 

Прес-служба суду