flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

2 червня відбулися урочистості з нагоди Дня створення системи господарських судів України

07 червня 2017, 17:40

З нагоди 26-ї річниці створення господарських (арбітражних) судів в Україні в Рівненському апеляційному господарському суді відбулася урочиста нарада.

 

З вітальним словом до колективу суду звернувся голова суду Олег МЕЛЬНИК, який відзначив важливість функціонування системи господарських судів та подякував суддям та усім працівникам апарату за наполегливість у роботі, професіоналізм та відданість професії.

За вагомі трудові досягнення у сфері господарського судочинства, сумлінне виконання службових обов’язків та доручень, досягнення в професійній діяльності, значний внесок у розвиток системи господарського судочинства, були нагороджені кращі працівники апарату.

Грамотою Рівненського апеляційного господарського суду нагороджено:

Світлану ЛОГВИНЧУК, головного спеціаліста відділу канцелярії та документального забезпечення Рівненського апеляційного господарського суду;

Романа НОВАКА, помічника судді Рівненського апеляційного господарського суду;

Олександру ПЕТРУК, секретаря судового засідання Рівненського апеляційного господарського суду.

 

Подякою Рівненського апеляційного господарського суду нагороджені:

Вікторію ДРАЧУК, секретаря судового засідання Рівненського апеляційного господарського суду;

Лесю КУЛЬЧИН, помічника судді Рівненського апеляційного господарського суду;

Анатолія ПЕРШКА, секретаря судового засідання Рівненського апеляційного господарського суду;

Ольгу РОМАНІК, головного спеціаліста фінансово-економічного відділу Рівненського апеляційного господарського суду.

 

Разом з тим секретаря судового засідання Олександру ПЕТРУК відзначено Подякою Вищого господарського суду України, а Валентину МАЛИХІНУ та Ольгу РОМАНІК – Подяками Державної судової адміністрації України.

Запрошення на урочистості стало приємною несподіванкою для суддів у відставці, яких  також вшанували на святі. За сумлінну та багаторічну працю у системі господарських судів України, вагомі трудові досягнення у сфері господарського судочинства, високий професіоналізм, значний внесок у справу забезпечення діяльності судів, почесною грамотою Рівненського апеляційного господарського суду нагороджено суддів у відставці Ларису БРИГИНЕЦЬ, Ларису СІНІЦИНУ, Генію ЩЕПАНСЬКУ, а також звільнену із посади у зв’язку з виходом на пенсію, старшого статистика відділу узагальнення судової практики, статистики та інформатизації  Галину ПИВОВАРЧУК . 

 Голова суду Олег МЕЛЬНИК та начальник відділу управління персоналом Світлана ПАШКЕВИЧ вручили працівникам апарату нагороди та квіти.

 

  Прес-служба суду