flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості з нагоди святкування Дня Незалежності України

23 серпня 2017, 15:24

В Рівненському апеляційному господарському суді відбулася урочиста нарада з нагоди відзначення Дня Незалежності України.

 

З вітальним словом до колективу суду звернувся в.о. голови суду Олег Тимошенко, який привітав всіх з Днем Державного Прапора України та наступаючим  святом Днем Незалежності України, подякував суддям та працівникам апарату за наполегливість у роботі, професіоналізм і відданість професії.

За вагомі трудові досягнення, сумлінне виконання службових обов’язків та доручень, досягнення в професійній діяльності були нагороджені кращі працівники апарату.

Грамотою Рівненського апеляційного господарського суду нагороджено:

Любов СТОЛЯРЧУК, заступника начальника відділу матеріально-технічного та господарського забезпечення Рівненського апеляційного господарського суду;

Андрія БОНДАРЯ, відповідального чергового відділу матеріально-технічного та господарського забезпечення Рівненського апеляційного господарського суду;

Ніну ДРОЗДЮК, прибиральника службових приміщень  відділу матеріально-технічного та господарського забезпечення Рівненського апеляційного господарського суду.

 

Подякою Рівненського апеляційного господарського суду нагороджені:

Аліна ВАВРИНЧУК, секретар судового засідання Рівненського апеляційного господарського суду;

Наталія СОЛОДКА помічник судді Рівненського апеляційного господарського суду.

Разом з тим, помічника судді Романа БАСЮКА відзначено ГРАМОТОЮ Вищого господарського суду України, а старшого інспектора відділу канцелярії та документального забезпечення Нелю ЯМБОРКО – ПОЧЕСНОЮ ГРАМОТОЮ Державної судової адміністрації України.

 

 

 

Нагороди працівникам апарату вручали в.о. голови суду Олег ТИМОШЕНКО та керівник апарату суду Наталія ТУРОВИЧ.

 

 

Прес-служба суду