flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя-спікер Інна РОЗІЗНАНА взяла участь у ІІІ Всеукраїнській школі "Тонкощі судового процесу"

05 червня 2018, 12:49

2-3 червня 2018 року у Рівному відбулася ІІІ Всеукраїнська школа "Тонкощі судового процесу". Захід організовано Острозьким осередком "Ліги студентів"  та спрямований на ознайомлення студентської молоді із практичною роботою юриста – судді, адвоката, прокурора.

Суддя-спікер Рівненського апеляційного господарського суду Інна РОЗІЗНАНА розпочала другий день роботи школи.

Тема виступу – Новели господарського процесу.

Інна Вікторівна, зокрема, зупинилася на розширенні способів захисту порушених прав та інтересів осіб у чинній редакції Господарського процесуального кодексу України, спрощенні судового господарського провадження, новелах у господарському процесі.

 

Майбутні правники з цікавістю слухали доповідь судді, оскільки кожне її твердження було підкріплене прикладами із суддівської практики, цікавими фактами із судових процесів. 

Бесіда була живою та щирою, адже студенти мали можливість ставити питання, які їх цікавили, і отримувати фахову відповідь діючого судді з великим досвідом роботи.

Закінчуючи виступ, суддя Інна РОЗІЗНАНА подякувала організаторам за запрошення та побажала майбутнім юристам наполегливості та успіхів в навчанні, упевненості в своїх силах на шляху до поставленої мети.

В свою чергу майбутні юристи висловили сподівання у подальших зустрічах протягом навчання.

На завершення заходу  Інні Вікторівні вручили сертифікат.

І традиційно – на згадку загальне фото.

 

Прес-служба суду