flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рівненський апеляційний господарський суд тепер має свого "срібного" призера

29 серпня 2018, 19:12

– Емоції зашкалюють,– так у двох словах описав свої враження про поїздку до Берліну помічник судді Рівненського апеляційного господарського суду Роман Новак. Звідти він повернувся, здобувши для України «срібло» на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед паралімпійців, який проходив 20-26 серпня цього року.

Роман змагався серед спортсменів у метанні списа і його вдалішою спробою був результат у 52,29 м. Кращим за нього був лише один спортсмен – представник Франції.

Збірна України посіла третє загальнокомандне місце, здобувши 49 медалей, з них 19 золотих, 8 бронзових нагород і 22 срібні, серед яких одна приїхала до Рівного.

– Я вперше відвідав Берлін. Було дуже цікаво побувати у місті, про яке багато чув. Рівень прийому, організація нашого перебування та виступів на стадіоні були на найвищому рівні. 

На питання колег, чи піде він у великий спорт, відмовившись від роботи у суді, Роман відповів:

– Тренування та змагання надають мені наснаги, сили і здоров’я, а робота юриста – це моя спеціальність, яка мені подобається і я її не покину,– з гордістю сказав Роман.

 

    

 

Сьогодні Роман Новак повернувся на роботу з відпустки. Колеги зустріли його радісно і не з порожніми руками.

На урочистій нараді Романа привітав в.о. голови суду Олег Тимошенко та вручив подяку від Рівненського апеляційного господарського суду за багаторічну сумлінну працю з нагоди Дня Незалежності України, адже Роман є високопрофесійним юристом. Від апарату суду квітами привітала керівник апарату суду Наталія Турович. На згадку про досягнення Романа у великому спорті Наталія Сергіївна вручила колаж фото з світових турнірів, в яких він брав участь. 

 

  

Приємною та дуже зворушливою для Романа Новака була тепла зустріч у колективі.

Проте, хіба могло бути інакше?  Увесь колектив суду пишається, що у ньому працює людина, яка принесла славу Україні.

 

Прес-служба суду