flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15-17 жовтня 2013 року в конференц-залі палацу Потоцьких (м.Львов) відбулася Міжнародна науково-практична конференція з питань неспроможності (банкрутства)

28 жовтня 2013, 11:06

15-17 жовтня 2013 року в конференц-залі  палацу Потоцьких (м.Львов) відбулася Міжнародна науково-практична конференція з питань неспроможності (банкрутства), організована Вищим господарським судом України спільно із Міністерством юстиції України, Львівським апеляційним господарським судом та Головним управлінням юстиції у Львівській області.

Від Рівненського апеляційного господарського суду в конференції прийняли участь Голова суду – Демянчук Ю.Г. та секретар третьої судової палати – Юрчук М.І.

В рамках Конференції було проведено Круглий стіл з обговорення проблемних питань, пов'язаних із застосуванням нової редакції Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", за участю представників місцевих, апеляційних господарських судів України, а також Вищого господарського суду України.

Учасники конференції мали змогу виступити та висловити свої думки щодо порушених проблемних питань з метою удосконалення судової практики та усунення розбіжностей у застосуванні норм матеріального і процесуального права під час розгляду справ про банкрутство та пов'язаних з банкрутством.