flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відділ управління персоналом поповнився новим працівником

24 квітня 2017, 11:15

 

 Переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади головного спеціаліста відділу управління персоналом  Рівненського апеляційного господарського суду визначено ЗЛОБІНУ Любов Володимирівну. З результатом 9,6 балів вона випередила другого за результатами конкурсу кандидата –  Василишина Віктора Юрійовича, який набрав 7,8 балів.

 

Конкурс відбувся 14 квітня 2017 року на підставі Закону України «Про державну службу»  та відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України  від 25 березня 2016 року № 246, згідно затверджених умов проведення конкурсу.

Проходив конкурс у два етапи:  1) тестування в он-лайн режимі; перелік тестових питань затверджується Нацдержслужбою разом з Мін’юстом та оприлюднюється на її офіційному веб-сайті; 2) співбесіда.

У конкурсі взяли участь вісім кандидатів, двоє з яких не пройшли тестування, оскільки правильно відповіли на менш, як 23 питання, їм виставлено по нуль балів.

Шестеро кандидатів були допущені до співбесіди.

Результати конкурсу розміщені у розділі ВАКАНСІЇ.

Нагадаємо, Рівненський апеляційний господарський суд 23 березня 2017 року згідно Наказу оголосив конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста відділу управління персоналом.